Diensten

Uw aan-/verkoopmakelaar!

Op zoek naar een actief, deskundig en vooral betrouwbaar makelaarskantoor?
Dan bent u bij Habets makelaardij aan het juiste adres!
Wij nemen al uw zorgen uit handen, zodat de verkoop of aankoop van uw woning soepel verloopt. Onze lijnen naar u als klant zijn kort, hierdoor kunnen wij snel schakelen op deze manier behalen wij voor u het optimale resultaat. Bij ons staat u als klant uiteraard centraal!

Verkoop


Uw huis verkopen is een bijzondere en spannende aangelegenheid. Wij zijn erin gespecialiseerd om u van A tot Z volledig te ontzorgen. Bij de verkoop kijken wij naar verschillende aspecten. Denk hierbij aan het bod, de voorwaarden, de oplevering, de financiële status van de koper en de koopovereenkomst. Wij willen de hoogst mogelijke verkoopprijs realiseren en zullen hier alles aan doen.

Lees meer

Aankoop


Bij de aankoop van een woning begeleiden we u tijdens het gehele proces. Van de bezichtigingen tot biedingen en eventuele vervolgstappen aan toe. Wij hebben hiervoor 3 verschillende pakketten, hierdoor kunt u zelf beslissen wat er het best bij u past.

Lees meer

 

Taxaties


Wij regelen voor u een taxatie die voldoet aan alle vereisten. Al meer dan 20 jaar het juiste adres voor (NWWI) taxaties!

Wij maken taxaties voor onder anderen de aan- en verkoopbeslissingen, de hypotheekverstrekking, de successierechten, schenk- en erfbelasting, NWWI en WOZ.

Lees meer

 

WOZ


Kunt u besparen op uw maandlasten? Doe de gratis WOZ-waarde check!

Een foutieve WOZ-waarde kan u jaarlijks tot honderden euro’s kosten, omdat uw belastingaanslagen hierop gebaseerd zijn.

U betaalt ons niets! Dus doe de gratis test en wij tekenen graag bezwaar voor u aan.
De WOZ-waarde check volgt later. Neem in de tussentijd gerust contact met ons op.

Lees meer