Aankoop woningen

Het kopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis. Iets voor de komende jaren of misschien uw hele leven. Na één bezichtiging van dit droomhuis bent u verkocht: deze woning is precies wat u zoekt!

Laat u niet direct meeslepen in uw enthousiasme. Er komt meer bij kijken dan u verwacht, denk aan bouwtechnische, juridische en prijstechnische aspecten. 

Hoewel de woningmarkt, door de opkomst van het internet, een stuk transparanter is geworden, blijft het voor de meeste mensen toch vaak een tijdrovende, enerverende en vooral emotionele uitdaging. Laat u daarom bijstaan door Habets Makelaardij, uw professionele onderhandelaar én adviseur bij de aankoop van uw nieuwe huis.


Bij de aankoop begeleidt Habets Makelaardij u tijdens het bijzondere proces. Van de bezichtigingen tot biedingen en eventuele vervolgstappen. Wij bieden hiervoor 4 verschillende pakketten aan, hierdoor kunt u zelf beslissen wat er het best bij u past. Momenteel is de woningmarkt zeer overspannen. In die markt zoekt het makelaarskantoor de woning die het beste past bij u en past binnen uw budget. Habets Makelaardij voert uitvoerig prijsonderzoek uit om ervoor te zorgen dat een droomwoning ook een betaalbare woning is. Nieuwsgiering naar hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!

Hypotheekshop

Wij hebben een samenwerking met de Hypotheekshop Nootdorp, hierdoor hebben wij een hypotheker op ons makelaarskantoor gevestigd. Hierdoor kan het kantoor snel schakelen en u van een gedegen advies voorzien. Ook hoeft u hiervoor niet weer een andere afspraak te maken maar kunt u ook hiervoor gewoon terecht op ons kantoor.  

 

Voordelen van Habets Makelaardij

  • Betrouwbaar
  • Deskundig
  • Eigen hypotheek adviseur in huis
  • Scherpe prijzen
  • Maakt uw woonwensen waar

 

Huis verkopen of aankopen

Maak een afspraak met Habets Makelaardij

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?