Aankoop woningen

Het kopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis. Iets voor de komende jaren of misschien uw hele leven. Na één bezichtiging van dit droomhuis bent u verkocht: deze woning is precies wat u zoekt!

Laat u niet direct meeslepen in uw enthousiasme. Er komt meer bij kijken dan u zou verwachten. Denk bijvoorbeld ook aan bouwtechnische, juridische en prijstechnische aspecten. 

Hoewel de woningmarkt door de opkomst van het internet een stuk transparanter is geworden, blijft het voor de meeste mensen toch vaak een tijdrovende, enerverende en vooral emotionele uitdaging. Laat u daarom bijstaan door Habets Makelaardij. Uw professionele onderhandelaar én adviseur bij de aankoop van uw nieuwe huis.


Bij de aankoop begeleidt Habets Makelaardij u tijdens het bijzondere proces. Van de bezichtigingen tot biedingen en eventuele vervolgstappen. Wij bieden hiervoor een aantal verschillende pakketten aan. Hierdoor kunt u zelf beslissen welke begeleidingsvorm het beste bij u past. De woningmarkt is momenteel aan het veranderen in een kopersmarkt. Dit betekent dat uw koopkansen groter worden en u een sterkere onderhandelingspositie heeft. Habets Makelaardij onderhandelt professioneel het ideale scenario voor u uit, waardoor de makelaarskosten zich in no-time uitbetaald hebben. Benieuwd of Habets Makelaardij de juiste partij voor u is? Neem gerust contact met ons op!

Hypotheekshop

Om u nog beter te kunnen bedienen, is Habets Makelaardij een samenwerking met Hypotheekshop Nootdorp aangegaan. Eén van hun hypotheekadviseurs heeft zich op ons makelaarskantoor gevestigd en kan op deze manier snel schakelen en u van gedegen advies voorzien. Om het u nog makkelijker te maken, hebben we alles centraal geregeld en kunt u voor afspraken met de hypotheekadviseur gewoon terecht bij ons makelaarskantoor.  

 

Voordelen van Habets Makelaardij

  • Betrouwbaar
  • Deskundig
  • Eigen hypotheekadviseur in huis
  • Scherpe prijzen
  • Maakt uw woonwensen waar

 

Huis verkopen of aankopen

Maak een afspraak met Habets Makelaardij

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?