Taxaties

TAXATIES

Wilt u een taxatie van uw woning? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Onze taxateurs werken namelijk volgens de gestelde gedrags- en beroepsregels, zijn vakbekwaam, houden de ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten en onderwerpen zich aan het tuchtrecht. 

Er zijn diverse redenen waarom u een taxateur nodig heeft voor de taxatie van uw woning. Zo krijgt u met een taxatie een duidelijk inzicht in de waarde van uw woning of de woning die u wilt kopen. Onze taxatierapporten dragen het NWWI-keurmerk (Nederlands Woning Waarde Instituut). Zo bent u er bij ons van verzekerd dat wij objectief en betrouwbaar uw woning of meerdere woningen taxeren in de regio Den Haag. Een door het NWWI gevalideerd rapport wordt door iedere erkende geldverstrekker in Nederland geaccepteerd. Bijna alle banken en verzekeringsmaatschappijen stellen bepaalde kwaliteitseisen aan de taxateur waaraan wij kunnen voldoen.

 

Wij kunnen taxeren ten behoeve van:

  •         financieringsaanvragen, verhogingen of overbruggingen

  •         koop of verkoop beslissingen

  •         splitsing in appartementsrechten

  •         herbouwwaarde vaststelling voor de verzekering

  •         huurwaarde vaststelling

  •         onteigening

Wij kunnen u extra snel het rapport aanleveren omdat wij direct na ontvangst van uw opdracht kunnen starten met de nodige werkzaamheden.

 

 

 

Aandachtspunten taxatie

Tijdens de taxatie, inspectie van de woning of het bedrijfspand, let onze makelaar op aspecten als de staat van onderhoud, inhoud en oppervlakte van de woning of het bedrijfspand, de constructie en kwaliteit van de gebruikte materialen, de mate van isolatie, de rechten en plichten die op de grond rusten, de ligging en de omgeving.

Bovendien brengt de makelaar overige omstandigheden in kaart die de waarde kunnen beïnvloeden, zoals prijsontwikkelingen in de markt en de bestemmingsplannen Van die bevindingen ontvang je een uitgebreid (gevalideerd) taxatierapport. In de meeste gevallen wordt het taxatierapport na het moment van opdrachtverstrekking binnen 48 uur naar jou verstuurd. Indien gewenst kunnen wij de opname en de schriftelijke rapportage binnen circa 24 uur verrichten.

Wij kunnen alle mogelijke taxaties voor je uitvoeren. Voor zowel woningen als bedrijfsmatig. Onze rapporten worden door alle geldvertrekkers erkend.

Huis verkopen of aankopen

Maak een afspraak met Habets Makelaardij

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?